Klantenservice

Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?

This field can’t be left empty or at least 3 characters

Search Result

Question Found with keywords: ""

Wat is de levertijd?

Bij het afronden van je bestelling, kun je de verwachte leverdatum zien in je bevestiging. Deze hangt af van het type product en de verzendmethode. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je een bevestiging met een Track & Trace-code waarmee je de zending kunt volgen. Je kunt de precieze leverdatum vinden via de link zodra deze door de koerier is gepland.

Om je pakket te volgen, meld je aan.

Wanneer je bestelling uit producten van partners bestaat, ontvang je deze in een aparte levering die direct van de partner naar je verstuurd wordt. Dit kan betekenen dat de levertijd van deze producten afwijkt van de levertijd van Ahaaa! producten. De Track & Trace-code wordt maximaal zeven dagen geactiveerd zodra je deze ontvangen hebt. Als de link eenmaal actief is, hoeft het geen zorgen te maken als deze niet dagelijks wordt bijgewerkt. Als je na vijf dagen geen update ziet, neem dan contact met ons op.

Dit geldt ook voor producten met lange afstandslevering, omdat ze vanuit verder weggelegen magazijnen moeten komen. Hierdoor duurt het een dag of twee langer voordat de tracking link actief is en ze je bereiken.

Nuttig?

0

( 0% van onze klanten vond dit nuttig

Contact opnemen met Ahaaa!

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen